Velkommen til Trasimenosøen

Velkommen til Trasimenosøen, en af de største søer i Italien, et fint sølvdække mellem Umbrien og Toscana, omkranset af antikke borge der forsigtigt er lagt ved olivendækkede bakker, “Fem Sejl” af Legambiente og af den Italienske Touring Klub for renhed og kvalitet. Et ideelt mål for dem der elsker afslapning men samtidig søger en stimulerende og hyggelig ferie for at opdage små centre rige på historie, kultur og tradition.

På ferie ved Trasimenosøen

Ved Trasimenosøen finder I et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder i høj kvalitet står klar til at modtage gæster såsom, hoteller, feriehuse og lejligheder, farmhuse, campingpladser, B&B, hostels og agriturismer, til familier, enkeltpersoner og grupper i komfortable og veludstyrede lejligheder og værelser.

» Last minute Trasimenosøen

» Specielle tilbud Trasimenosøen

Bestil din ferie i Italien online

Vores side tilbyder muligheden for at bestille online også Last minute og tilbudsferier igennem hele året: Fra Nytår til Påske, fra sommeren til Jul, for at gå fra ferie til ferie I dette dejlige hjørne af Umbrien.

Typiske produkter fra det store italienske køkken

Kvalitets produkterne fra landet og de lokale restauranter garanterer retter af høj kvalitet frembragt med professionalisme. De typiske højt priste garantimærkede Trasimeno produkter er nøje udvalgt udfra indkøbte 1. klasses råvarer udelukkende fra lokalområdet. Olivenolien, vinen, pølserne, kødet, fisken fra søen og bønnerne er de førende produkter på det dækkede bord.

Besøg Trasimenosøen, elsk Italien

Trasimenosøen, et af områdets rigeste vidnesbyrd på historie, kunst og verdenskultur: På mindre end to timers rejse finder I mere end 20% af verdens kulturarv her. Fra Roms antikke monumenter til middelalderens byer; Perugia, Siena og Assisi, fra de etruskiske skatte i Cortona til Firenzes renæssance; Tusinde kunstrejser for at opdage Italiens store skønhed.

Hver dag, en ny begivenhed

For dem der elsker begivenheder er der en kalender fuld af udstillinger, revyer og byfester. Startende med de små byfester I de karakteristiske bymidter, Castiglione del Lago, Passignano og Cittá della Pieve, for at ende med de store begivenheder i de større byer såsom; Umbris Jazz festival og Eurochocolate i Perugia og Palioen i Siena.